Nonstop Biertaxi levert alcoholische producten uitsluitend en alleen af indien de besteller/afnemer 18 jaar of ouder is. Bij twijfel zal om legitimatie worden gevraagd.

Indien onze koerier de producten niet kan afleveren op het genoemde afleveradres (fout adres, afnemer onder 18 jaar, geen gehoor c.q. opendoen deur, enz.) brengen wij minimaal 15 euro bezorgkosten in rekening.

Nonstop Biertaxi levert bestellingen vanaf €25,-.Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 25 minuten af te leveren. Mocht er onverhoopt vanwege drukte vertraging optreden, dan informeren wij u hierover telefonisch.

Nonstop Biertaxi bezorgt enkel en alleen op adressen, dus niet op openbare plaatsen. Nonstop Biertaxi kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor misbruik van de geleverde producten.

De klant van Nonstop Biertaxi wordt geacht bij het aannemen van de producten deze te inspecteren op gebreken, en te controleren of de bestelling compleet is. Bij vertrek van de koerier van Nonstop Biertaxi is informeren – om wat voor reden dan ook – niet meer mogelijk.

Bij het plaatsen van een bestelling telefonisch wordt automatisch akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van Nonstop Biertaxi.
Voor vragen of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met Nonstop Biertaxi in Amsterdam.

Sluit Menu
WhatsApp chat