Nieuw! Bij Nonstop Biertaxi in Amsterdam is het sinds kort mogelijk om een echte biertap te huren. Dit houdt in dat wij een Heineken Biertap bij u doen bezorgen met een 8 liter gekoelde fust. Deze is goed voor ruim 30 vaasjes en is geschikt voor mensen die een klein feestje willen geven, een evenement of gewoon voor vrienden thuis. De heineken biertap is uniek in z’n soort en wordt bij u thuis incl installatie afgeleverd. De heineken biertap is exclusief via Nonstop Biertaxi te huren en kan met meerdere gekoelde fusten tegelijk worden geleverd. Houdt u er rekening mee met wanneer u de Heineken Biertap bij ons wilt reserveren, u teminste 2 dagen van te voren uw bestelling bij ons dient te plaatsen.

Het huren van een biertap voor 1 of meerdere dagen is ideaal. Het scheelt dat u geen aanvullende flesjes en kratten in huis hoeft te hebben en tot wel 30 vaasjes kunt tappen met een Heineken Biertap. Bij Nonstop Biertaxi kunt u dit huren vanaf € 100 per dag, waarbij wij de installatie voor u verzorgen en u heerlijk kunt koud bier kunt gaan tappen. Over het algemeen dient men een schuimkraag van ongeveer 2 vingers hoogte te hanteren. Dit geeft de beste verhouding met het tappen van bier en smaakt het beste. Als u ook een heineken biertap wilt huren bel Nonstop Biertaxi voor meer info. Het telefoonnummer is +31(0)6-19081754 en is 24 uur bereikbaar.

U kunt de Biertap & Fust ook bestellen via onze webwinkel, u kunt deze vinden onder heineken biertap. Wij bezorgen deze bij u inclusief installatie voor maar € 100 per dag inclusief 24 glazen. Als u ook gebruik wilt maken van deze aanbieding dan raden wij aan uw bestelling op onze webshop teminste 2 dagen van te voren te plaatsen. Zodra deze bevestigd is leveren wij deze op het afgesproken tijdstip. Bij levering brengen wij u een borg van € 100 in rekening welk aan u voldaan wordt bij ophalen Biertap. Zie de product pagina voor meer info.Bij Nonstop Biertaxi kunt u als enige een echte Heineken Biertap bij ons huren voor 1 of meerdere dagen. Neem daarom snel contact met ons op.