24 uurs bezorging bier en wijnen

Bij Nonstop Biertaxi in Amsterdam bieden wij als enige 24 uurs bezorging van bier, wijnen en meer op locatie en op ieder moment van de dag. Wanneer u snel en gemakkelijk een bestelling bij ons wilt plaatsen kunt u bellen of appen via +31(0)6-1908 1754. Dit garandeert dat u rechtstreeks met onze medewerker in contact komt en zo in bekende plaatsen rondom Amsterdam snel voorzien bent van koele dranken. Nonstop Biertaxi is de leverancier voor 24 uurs bezorging. Bel of app ons daarom via whatsapp vandaag nog.

Wij leveren aan personen vanaf 18 jaar en ouder een ruime keuze van gekoelde producten. Dit is o.a bier, wijnen, mixdrankjes, frisdranken en meer. Op verzoek is het ook mogelijk om extras te vragen wanneer u snel en gemakkelijk licht alcoholische dranken bezorgd wilt hebben bij u op locatie. Dit kan ook bij bekende hotels, bij u thuis of op locatie zoals een vakantieadres. Nonstop Biertaxi in Amsterdam komt ook daarbuiten, zoals onderin onze website te zien is met Bezorgregio.

Bier bezorgen 24 uur amsterdam

U kunt dus op ieder moment van de dag bier of wijn bij ons bestellen en deze laten bezorgen. Dit is ideaal voor wanneer u niet in een regio zit waar geen 24 uurs supermarkten aanwezig zijn of die nog tot zo laat gekoelde dranken bieden. Het bestellen kan via onze website, echter betaling vindt dan weer plaats bij u aan de deur. U kunt bij ons betalen met PIN, contant of Credit card. Informeer wanneer u bij ons bestellen gaat naar de mogelijkheden. Een korting kan van toepassing zijn als u voor meer dan een bepaald bedrag bij ons wilt bestellen. Informeer bij onze telefonist(e) voor meer info. Het telefoonnummer voor 24 uurs bier is +31(0)6-1908 1754.

Het bezorgen is vanaf een kleine 20 tot 40 minuten afhankelijk van uw locatie en / of verkeersdrukte. Bezorging is op locatie en zullen wij altijd discreet met uw bestelling omgaan. Het afrekenen vindt altijd aan de deur plaats en kan bij twijfel om legitimatie worden gevraagd. De minimale leeftijd om bij ons te mogen bestellen is namelijk 18 jaar en ouder. Alcoholische producten zoals meer dan 12% leveren wij niet. Een factuur kan u worden geboden als u daar specifiek wens naar heeft.