Bij Nonstop Biertaxi kunt u in de woonplaats Laren snel en zorgeloos koude dranken zoals bier en wijnen bestellen. Deze worden bij u op locatie bezorgd vanaf een kleine 25 minuten. Wij bieden dan ook vele producten in ons assortiment die u direct kunt bestellen. Onze bier, wijn en snacks service in Laren staat bekend als een snelle en 24 uurs dienst voor mensen die op ieder moment van de dag alcohol willen bestellen. Wij bieden scherpe prijzen, verzorgen de dranken bij u aan huis altijd koel en bieden een brede keuze uit producten. U kunt dan ook verschillende premium bieren, wijnen en snacks bestellen.

Ons telefoonnummer is +31(0)6-1908 1754 en is 24 uur bereikbaar. Wij verkopen alleen alcoholische dranken aan personen vanaf 18 jaar en ouder. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd. Laren ligt binnen ons bereik daar waar wij snel langs kunnen komen. Bekijk nu onze website of surf door naar de pagina contact voor als u vragen heeft. De producten die wij verkopen zijn uitsluitend van premium merken zoals Heineken, Amstel, Grolsch, Hertog Jan en Corona. Voor wijnen bieden wij verschillende rode, witte, droge of zoete varianten. U kunt deze bij ons telefonisch bestellen via +31(0)6-1908 1754.

Uw drank raakt op? En u heeft een feestje?

Geen punt. Bij Nonstop Biertaxi in Laren kunt u ook voor grotere partijen bij ons gebruik maken van onze diensten. Bestel eenvoudig verschillende merk bieren, wijnen en frisdranken en laat deze op locatie bezorgen in Laren. Wij bieden voordelige tarieven en hanteren een snelle bezorging, waarbij ook opgemerkt mag worden dat de dranken altijd koel worden geserveerd. U kunt bij ons aan de deur bij levering betalen met PIN of contant. In de prijs zit o.a ook statiegeld inbegrepen. Geen achteraf verassingen dus. Bel ons voor bieren of wijn in Laren met +31(0)6-1908 1754.

Wij bezorgen snel op locatie en dit op 24 uurs basis. Op feestjes, verjaardagen, kleine evenementen kunt u altijd bij ons koude dranken bestellen. Het bezorgen van snacks, chips en borrelhapjes behoort ook tot de mogelijkheden. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen. Wij vertellen u direct de prijs en duratie van bezorging voor bier of wijn bestellen in Laren. Tevens hanteren wij ook hoge discretie. Hartelijk dank voor het kiezen van Nonstop Bier Taxi in Laren. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Open 24 uur per dag.